Το Σεξ, μια ιδιαίτερη Συνάντηση


Η σεξουαλική δραστηριότητα όλων μας ξεκίνησε με την ερωτική και αισθησιακή επαφή με το ίδιο μας το σώμα. Ο αυνανισμός δεν είναι καθόλου κακός, είναι κάτι υπέροχο, θαυμάσια πηγή ανεξάρτητης ηδονής, έχει όμως ένα και μοναδικό πρόβλημα: δεν είναι αρκετός. Αν θέλει κανείς κάτι παραπάνω… πρέπει να ψάξει αλλού, και το πρώτο που θα αναζητήσει είναι ένα άλλο χέρι που θα μοιάζει με το δικό του.

Αυτή είναι η ανακάλυψη της ομοφυλοφιλίας, από την οποία περνάμε όλοι για ένα διάστημα, είτε την εκδηλώσουμε είτε όχι. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι καθόλου κακή, είναι θαυμάσια και μπορεί να προσφέρει μεγάλη ηδονή, έχει όμως ένα και μοναδικό πρόβλημα: δεν είναι αρκετή. Αν θέλει κανείς κάτι παραπάνω… πρέπει να εμπλακεί, πρέπει να αναζητήσει το διαφορετικό. Και μπλέξιμο σημαίνει να μπλεχτείς στα δίχτυα του άλλου φύλλου.

Αυτή είναι η ανακάλυψη της ετεροφυλοφιλίας. Και βέβαια η ετεροφυλοφιλία δεν είναι καθόλου κακή, είναι θαυμάσια και μπορεί κάποιος να νιώσει μεγάλη ηδονή, έχει όμως ένα και μοναδικό πρόβλημα: δεν είναι αρκετή. Αν θέλει κανείς κάτι παραπάνω… πρέπει να φτάσει στην αποχή και τον διαλογισμό.

Πριν φτάσει όμως εκεί, πρέπει να έχει γευτεί τόσες ηδονές όσες είχε επιθυμήσει. Γιατί δεν φτάνει ποτέ κανείς στην αποχή μέχρι να νιώσει ότι όλες οι ηδονές που απόλαυσε στη ζωή του δεν ήταν αρκετές… – Osho.

Απόσπασμα από το βιβλίο του Χόρχε Μπουκάϊ, «Ο Δρόμος της Συνάντησης».
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s